Application Development

Full-cycle software development services op maat gemaakt
 

Zelfstandig ondernemer, een grote of kleine organisatie? Dit maakt voor SolIT geen verschil. Wij leveren bedrijfskritische applicaties en uitgebreide websites. SolIT levert innovatief maatwerk en ontwikkelt nieuwe applicaties special voor uw unieke wensen.
Graag komen wij samen met u tot een succesvolle internet toepassing.

Websites
Software ontwikkeling
E-commerce

Websites

Websites zijn anno nu het 24/7 visitekaartje van uw bedrijf. Zij Laten als het goed is dagelijks zien wat de performance is van uw business en wat potentiële klanten daarvan mogen verwachten. Websites vormen zo langzamerhand een doorslaggevende indruk bij een ’digitaal bezoek’. Het is daarom ook het niet zo verwonderlijk dat u voor de noodzakelijke ’looks’ en een soepele functionaliteit bij SolIT terecht kunt.

Software ontwikkeling

Er is een breed aanbod van software pakketten. Maar soms mist u toch net een bepaalde functionaliteit, of hanteert u procedures die zich moeilijk laten inpassen in standaard programmatuur. Wij kunnen in dit geval een applicatie voor u ontwikkelen die helemaal op maat is. Afhankelijk van uw eigen ideeën, op basis van verschillende programmeerplatforms en ontwikkelomgevingen. 

E-commerce

SolIT maakt niet alleen websites, maar gebruikt bestaande internet-technologie voor het verhogen van uw efficiency. Denk hierbij aan intranet en extranet toepassingen t.b.v. klanten en leveranciers, maar evengoed aan voorraadbeheer, tijdsregistratie, nacalculaties. Eigenlijk alles waar een moderne ondernemer z’n rentabiliteitspositie mee kan verbeteren. 

Geïnteresseerd in de diensten van SolIT? Neem graag contact met ons op!