Cloud computing van SolIT

 

Elk apparaat

U kunt inloggen vanaf het door uw gewenste apparaat, een desktop, smartphone of tablet. Vervolgend kunt u gelijk aan de slag uw programma’s, gegevens en software-applicaties.

Op elk moment en elke locatie

In de middag, in de avond, vanaf thuis, de koffiezaak of uw vakantiebestemming. Cloud computing maakt het mogelijk om altijd en overal toegang tot uw bestanden te hebben.

Gestandaardiseerde omgeving

Maak u niet langer zorgen om uw complexe IT-omgeving. Laat spamfilters en upgrades aan ons over en maak gebruik van uw gestandaardiseerde opgeruimde omgeving.

Veilig

SolIT biedt datacentra geografisch verspreid door Nederland. Zij functioneren als één geheel en vormen de betrouwbare basis voor al onze diensten.

Voordelig en simpel

Investeer niet langer voor grote bedragen, maar betaal per maand voor hetgeen dat u daadwerkelijk gebruikt. Bespaar op de kosten voor het dagelijks ICT-beheer, maar focust u zich op innovatie.

Hosted Exchange

Hosted Exchange is een, op Microsoft Exchange 2013 gebaseerde, dienst. Uw e-mail, agenda en contacten zijn door middel van deze dienst altijd en overal toegankelijk. Via uw laptop, smartphone of tablet, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Daarnaast zijn uw e-mails, afspraken en contacten eenvoudig te delen met collega’s.
De dienst wordt door ons gehost en beheerd op een server binnen ons datacenter. U heeft zelf dan ook geen Exchange-server en beheerder op uw kantoor nodig. 

Online werkplek

Uw complete gebruikersomgeving in één flexibel pakket. Met de online werkplek heeft u altijd en overal beschikking over uw eigen vertrouwde werkplek. U kunt inloggen vanaf een desktop, smartphone of tablet en gelijk aan de slag met uw bekende programma’s. ’s Morgens vroeg of ’s avond laat, vanaf thuis, uw kantoor of uw vakantieadres. Geen gedoe meer met spamfilters, virusscanners en upgrades. Wij houden uw werkplek opgeruimd, netjes en altijd up-to-date.