Online Backup van SolIT

 

Veilig

Uw data wordt via een veilige verbinding encrypted opgeslagen binnen onze datacentra. Via een persoonlijk wachtwoord kunt u bij uw data.

Eenvoudige bediening

Online backup is zeer eenvoudig in gebruik. Na een eenmalige set-up, vindt de backup van de door u uitgekozen bestanden automatisch plaats.

Betrouwbaar

SolIT maakt gebruik van Amplidata's unieke
opslagtechnologie Bitspread. Deze technologie realiseert een betrouwbaarheid realiseert van meer dan vijftien negens.

Betrokken

SolIT heeft persoonlijk contact met klanten en biedt snelle effectieve hulp op het moment dat u dat nodig heeft.

Vrij van hardware

U hoeft niet te investeringen in hardware of externe media. Tapes, discs of USB-sticks zijn verleden tijd. Wij bieden voordelige automatische service voor een vast maandbedrag.

Schaalbaar

Bij SolIT kan uw backup oneindig groeien.
Van gigabytes, terabytes naar petabytes. Wij kennen geen limiet.

Online backup, wat is dat?

Via het internet worden uw belangrijkste gegevens veilig opgeslagen op een externe locatie. Een online backup is dan ook te zien als een online reservekopie.

 

Online backup, hoe werkt dat?

Door middel van onze innovatieve software worden uw bestanden via internet op een externe locatie opgeslagen. Tijdens de eerste online backup worden al uw gegevens in een keer gebackupt. Vervolgens bestaan alle daaropvolgende backups bestaan uit de verschillen met uw laatste backup. De backup is op deze manier supersnel en u gebruikt nauwelijks bandbreedte. De bijzondere bitspread technologie van Amplidata zorgt ervoor dat SolIT tot 15 negens data-uptime kunnen bieden. 

Wat is backup recovery?

Backup recovery is niet alleen een online backup van uw belangrijkste bedrijfsgegevens, maar van uw gehele IT-omgeving. Hierdoor kunt u in geval van calamiteiten weer binnen 12 uur weer up and running zijn.

 

Hoe werkt het?

Waar het er bij een online backup vooral om gaat om de belangrijkste data van een bedrijf te kunnen herstellen, gaat backup recovery een stapje verder. Dit kan omdat wij extra hardware en infrastructuur voor u reserveren. Door middel van een recoverydraaiboek, dat wij in samenspraak met u opstellen, beschikt u over de procedures die u kunt uitvoeren om met behulp van deze reservehardware en infrastructuur uw IT-organisatie weer te herstellen.

Probeer online backup

1 maand gratis

Vraag de online backup aan

opmaat gemaakt voor uw bedrijf