Network Solutions

SolIT heeft uitgebreide ervaring als het gaat om aanleggen, inrichten en beheren van netwerken. Met deze netwerkdiensten nemen wij het onderhoud en het beheer van uw computernetwerk volledig uit handen. Met deze dienst zorgen we er ook voor dat wijzigingen, instellingen, updates, etc. van werkstations, servers, printers, op een moment dat het u goed uitkomt snel en vakkundig gedaan kunnen worden. Wel zo handig.

Wat kunnen wij allemaal voor u betekenen?

Netwerkbeheer
Managed Services
Hosting
Lease
Domeinen
ADSL/SDSL

Netwerkbeheer

Voor een gezond bedrijf  is een goede ICT-omgeving cruciaal.  Een bedrijf zonder internet en snelle beschikbaarheid van data is tegenwoordig ondenkbaar. Maar om deze ICT  draaiend te houden, moet veel aandacht worden besteed aan de infrastructuur. SolIT beheert, monitort en houdt uw infrastructuur up-to-date.

Managed Services

Managed Services zorgt ervoor dat uw IT systeem up-to date blijft. Door dit proactieve beheer van uw IT omgeving loopt u niet langer achter de feiten aan. Problemen worden voorkomen, door een voortijdige ingreep en noodzakelijke aanpassingen. De Managed Services verzekeren u van voldoende capaciteit, functionaliteit en beveiliging van de infrastructuur.

Hosting

Onze hosting oplossingen voelen als een comfortabel maatpak. Garantie van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. 
Ook kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden, met volledige controle, verbazingwekkende top prestaties en toch zonder de zorgen die potentieel onderhoud met zich mee kan brengen. Onze tailormade hosting biedt de oplossing, beschikbaar op Windows en Linux platform. En daar zijn we best trots op. 

Lease

De snelle technologische ontwikkelingen in de ICT-markt, in combinatie met eigen organisatieveranderingen, zorgen ervoor dat uw ICT-infrastructuur steeds aan veranderende eisen moet kunnen voldoen. Dit voortdurende vervangen en uitbreiden leidt tot forse en wisselende aanslagen op het jaarbudget. We informeren u graag omtrent de voordelen van ICT Lease.

Domeinen

Uw online identiteit begint met uw domeinnaam Deze zorgt ervoor dat uw website bereikbaar wordt onder de naam die u vanzelfsprekend zelf kiest. Bij SolIT kunt u terecht voor de registratie, overdracht en vernieuwing van alle domeinnamen.  SolIT is erkend deelnemer van ‘Stichting Internet Domeinregistratie Nederland’ en ‘Joker’.

ADSL/SDSL

Door onze ADSL/SDSL diensten geniet je optimaal van breedband internet. Je surft, download, wisselt gegevens uit en doet je zaken, sneller dan ooit tevoren. Ook als je met meerdere werknemers tegelijk online bent. Met onze ADSL/SDSL oplossingen, kunnen we je bedrijfsvestigingen koppellen, leveren we telefonie-diensten en verbinden thuiswerkers aan je bedrijfnetwerk. 

Geïnteresseerd in de diensten van SolIT? Neem graag contact met ons op!